Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Mathias Dirix, horlogemaker, geboren te Heythuysen op 21 november 1835, zoon van Petrus Dirix en Anna Maria Kirckels.


Hij is getrouwd te Weert op 10 mei 1862 (1) met
Joanna Prinsen, naaister, geboren te Weert op 10 april 1833, dochter van Renier Prinsen en Maria Elisabeth Kuppens.

Hij is getrouwd te Nederweert op 10 juli 1874 (2) met
Barbara Smolenaers, landbouwster, geboren te Nederweert op 31 januari 1832, dochter van Simon Smolenaers en Petronelle van de Mortel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina