Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodoor Timmermans, landbouwer, geboren te Kessel rond 1871, overleden te Nederweert op 15 maart 1948, zoon van Antonius Timmermans en Cornelia Thijssen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 19 april 1906 met
Anna Gertrudis Bonten, geboren te Hunsel op 20 april 1868, overleden te Baexem op 10 november 1948, dochter van Jan Mathijs Bonten en Geertrudis Hubertina Heijkers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anthonius Mathias Jacobus, geboren te Heythuysen op 16 maart 1910, overleden te Horn (V) op 26 maart 1976, begraven te Leveroy.
    Hij was gehuwd met Gertrudis Jacomina Moonen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina