Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Lucia Hubertina Timmermans, geboren te Kessel rond 1867, overleden te Heythuysen op 29 augustus 1948, dochter van Antonius Timmermans en Cornelia Thijssen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 12 april 1901 met
Mathias Berben, metselaar, geboren te Heythuysen op 7 april 1867, overleden aldaar op 29 december 1948, zoon van Renerus Berben en Anna Maria Crijns.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Petronella Cornelia, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 7 augustus 1904, overleden op 26 juni 1978, begraven te Heythuysen.
  • 4 : Anna Maria Elisabeth, geboren te Heythuysen op 6 januari 1909, overleden op 18 augustus 2003, begraven te Heythuysen.
    Zij was gehuwd met Gerardus Roumen, geboren op 13 oktober 1909, overleden op 16 september 1962, begraven te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina