Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Judith Wilhelmina Timmermans, geboren te Kessel op 20 december 1863, overleden te Achel (B) op 30 maart 1892, dochter van Antonius Timmermans en Cornelia Thijssen.


Zij is getrouwd te Baexem op 16 juni 1891 met
Jan Mathijs Vissers, landbouwer en winkelier, geboren te Achel (B) op 22 februari 1864, zoon van Hendrik Vissers en Elisabeth Freyen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina