Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus van den Eertwegh, brouwersknecht, geboren te Heythuysen op 23 november 1843, overleden te Baexem op 19 februari 1917, zoon van Reynerus van den Eertwegh en Anne Gertrude Reijnders.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 mei 1878 met
Petronella Nijssen, naaister, geboren te Heythuysen op 21 februari 1843, overleden aldaar op 9 juli 1920, dochter van Jean Gerard Nijskens en Jeanne Hanssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Joseph, geboren te Heythuysen op 19 maart 1879, overleden aldaar op 5 mei 1879.
  • 2 : Mathias, geboren te Heythuysen op 11 juli 1884, overleden aldaar op 2 oktober 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina