Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Mathijs van den Eertwegh, kantonnier, geboren te Heythuysen op 14 december 1841, overleden aldaar op 17 april 1920, zoon van Reynerus van den Eertwegh en Anne Gertrude Reijnders.


Hij is getrouwd te Haelen op 12 september 1892 met
Johanna Gertrudis Teeuwen, dienstmeid, geboren te Haelen op 10 mei 1864, overleden te Heythuysen op 11 januari 1919, dochter van Jacobus Teeuwen en Anna Vollenberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina