Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Silvester Willems, gedoopt te Swalmen op 13 maart 1737, wonende aldaar, zoon van Joannes Willems en Maria Sillen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 10 mei 1764 voor de kerk met
Agnes Gubbels, gedoopt te Swalmen op 4 maart 1736, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 oktober 1771, dochter van Henricus Gubbels en Anna Delissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, akkerman, gedoopt te Swalmen op 26 januari 1768, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 23 januari 1837.
    Hij is getrouwd te Melick rond 1798 voor de kerk met Maria Heijners, akkervrouw, gedoopt te Neer op 13 juni 1766, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 23 februari 1843, dochter van Mattijas Heiners en Elisabeta Mullers.
  • 2 : Elisabeth, gedoopt te Swalmen op 25 november 1770.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina