Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Maria Hubertina Winkelmolen, geboren te Grathem op 13 februari 1896, overleden aldaar op 12 maart 1935, dochter van Peter Mathijs Hubertus Winkelmolen en Hubertina van Lier.


Zij is getrouwd te Grathem op 12 april 1929 met
Laurens Hubert Corsten, landbouwer, geboren te Grathem op 27 september 1889, overleden aldaar op 9 augustus 1958, zoon van Leonardus Hubertus Corsten en Anna Gertrudis Meeuwissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina