Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Nijskens, geboren te Roggel op 20 maart 1805, overleden te Haelen op 10 juni 1882, dochter van Laurentius Nijskens en Joanna Gerads.


Zij is getrouwd te Haelen op 21 oktober 1845 met
Albert van Horne, dienstknecht en akkerman, geboren te Roggel op 26 april 1796, wonende te Haelen, overleden aldaar op 16 juni 1857, zoon van Leonardus van Horne en Maria Blocken.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 26 april 1824 met Maria Catharina Nijssen, landbouwster, gedoopt te Haelen op 26 februari 1797, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 januari 1842, dochter van Henricus Nijssen en Maria Gertrudis van Herten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina