Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Theelen, geboren te Buggenum op 7 april 1835, overleden te Roermond op 29 oktober 1910, dochter van Christoffel Theelen en Maria Peskens.


Zij is getrouwd te Roermond op 11 november 1858 met
Joannes Nicolaas Giesbers, smidsknecht, geboren te Roermond op 5 oktober 1830, overleden aldaar op 9 oktober 1897, zoon van Wilhelmus Giesbers en Anna Kordela Braun.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina