Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelius Wijnen, gedoopt te Buggenum op 18 mei 1791, wonende aldaar, zoon van Petrus Wijnen en Catharina Pijls.


Hij is getrouwd te Buggenum op 22 april 1816 met
Anna Catharina Tosquiné, gedoopt te Buggenum op 1 augustus 1788, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 juni 1852, dochter van Godefridus Tosquiné en Gertrudis Cuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Gertrude, dienstmeid, geboren te Buggenum op 26 september 1817.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 22 oktober 1849 met Nicolaas Hubertus van Crughten, slachter, geboren te Maasniel op 27 juni 1818, overleden aldaar op 13 december 1875, zoon van Mathijs van Crughten en Christina Lamers.
  • 4 : Joannes, geboren te Buggenum op 22 december 1828.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina