Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Wijnen, naaister, geboren te Buggenum op 10 juli 1792, gedoopt aldaar op 10 juli 1792, overleden te Maasniel op 2 augustus 1878, dochter van Petrus Wijnen en Catharina Pijls.


Zij is getrouwd te Buggenum op 26 oktober 1853 met
Sebastiaan Geraerts, werkman, geboren te Swalmen op 24 juli 1777, overleden te Buggenum op 1 oktober 1861, zoon van Winandus Geraerts en Margaretha Heijnen.
(Hij was weduwnaar van Elisabeth Heijnen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina