Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Odilia aan den Boom, akkervrouw, gedoopt te Buggenum op 15 maart 1789, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 mei 1859, dochter van Theodorus aan den Boom en Petronella Verheggen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 29 juni 1821 met
Wilhelmus Hendrix, akkerman en akkerknecht, geboren te Horn op 9 november 1795, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 14 januari 1858, zoon van Machiel Hendrix en Christina Vermeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Buggenum op 14 december 1824, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 april 1872.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 2 mei 1851 met Leonardus Pelsers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 5 maart 1820, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 24 december 1902, zoon van Lambertus Pelsers en Willemina Mevissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina