Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jean Hendriks, metselaar, geboren te Buggenum op 1 februari 1819, overleden te Tegelen op 27 december 1899, zoon van Jean Mathis Hendrickx en Joanna Wolters.


Hij is getrouwd te Tegelen op 28 april 1846 (1) met
Gertrudis Timmermans, dienstmeid, geboren te Maasbree op 10 juli 1823, overleden te Tegelen op 8 juni 1849, dochter van Joseph Timmermans en Wilhelmina Peters.

Hij is getrouwd te Tegelen op 27 mei 1850 (2) met zijn schoonzus
Helena Timmermans, dienstmeid, geboren te Maasbree op 5 september 1826, dochter van Joseph Timmermans en Wilhelmina Peters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina