Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Guillaume Theewen, slijter, geboren te Horn op 1 augustus 1812, overleden aldaar op 9 februari 1858, zoon van Herman Theeven en Maria Anna Goossens.


Hij is getrouwd te Beesel op 19 juni 1845 met
Joanna Wilhelmina Louisa Janssen, geboren te Belfeld op 1 januari 1817, overleden te Horn op 23 juni 1860, dochter van Jan Francois Jansen en Janette Marie Hubertine van de Mortel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Horn op 21 april 1846, overleden te Posterholt op 16 september 1871.
  • 4 : Elisabeth Hubertina, geboren te Horn op 24 augustus 1851, overleden aldaar op 25 augustus 1851.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina