Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Verheggen, akkervrouw, gedoopt te Buggenum op 3 maart 1800, overleden te Roermond op 13 oktober 1874, dochter van Theodoor Verheggen en Anna Gertrudis Crompvoets.


Zij is getrouwd te Buggenum op 19 februari 1821 (1) met
Christianus Timmermans, akkerman, geboren te Beegden op 9 juli 1787, overleden te Roermond op 29 mei 1822, zoon van Mathias Timmermans en Maria Elisabeth Essers.

Zij is getrouwd te Roermond op 3 oktober 1823 (2) met
Ernestus Stoffels, koopman, geboren te Bergen, gedoopt aldaar op 23 mei 1798, overleden te Roermond op 1 juli 1873, zoon van Elbertus Stoffels en Hermina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Horn op 24 april 1845.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina