Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronelle Tobben, dagloonster, geboren te Buggenum op 26 september 1814, dochter van Petrus Tobben en Maria Elisabeth Curvers.


Zij is getrouwd te Buggenum op 30 april 1855 met
Gerard Delissen, dagloner en veldwachter, geboren te Beegden op 6 januari 1799, zoon van Wiro Delissen en Anna Catharina van Vlodrop.
(Hij is eerder getrouwd te Beegden op 24 januari 1825 met Catharina Vossen, dienstmeid, geboren te Beegden op 29 maart 1794, dochter van Martinus Vossen en Margaretha Puts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina