Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrude Tobben, geboren te Buggenum op 9 oktober 1812, overleden te Horn op 4 oktober 1899, dochter van Petrus Tobben en Maria Elisabeth Curvers.


Zij is getrouwd te Horn op 5 mei 1852 met
Theodorus Cremers, dienstknecht en dagloner, geboren te Heythuysen op 30 april 1797, overleden te Horn op 7 februari 1873, zoon van Henricus Cremers en Henrica Caris.
(Hij is eerder getrouwd te Herten op 23 april 1833 met Elisabeth Claessen, geboren te Horn op 21 maart 1801, overleden aldaar op 9 januari 1844, dochter van Jacob Claessen en Joanna Timmermans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina