Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Wilhelmus Korsten, knecht en landbouwer, geboren te Helden op 11 maart 1829, zoon van Arnoldus Korsten en Catharine Martens.


Hij is getrouwd te Buggenum op 10 januari 1855 met
Catharina Elisabeth Caris, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 8 januari 1824, overleden te Helden op 17 maart 1888, dochter van Hendrik Caris en Anna Gertrudis Winkelmolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lodewijk, landbouwer, geboren te Helden rond 1861, wonende aldaar.
    Hij is getrouwd te Helden op 10 januari 1892 met Petronella Nielissen, geboren te Helden rond 1859, wonende aldaar, overleden te Meijel op 16 oktober 1921, dochter van Engelbertus Nielissen en Petronella Jacobs.
  • 2 : Gertrudis, geboren te Helden rond 1864.
    Zij is getrouwd te Helden op 11 januari 1892 met Franciscus Antonius Giesen, landbouwer, geboren te Broekhuizen rond 1856, zoon van Leonardus Giesen en Margaretha Kuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina