Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Renier Huiskens, akkerknecht, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel op 8 januari 1820, wonende te Neer en te Buggenum, overleden aldaar op 14 februari 1885, zoon van Peter Huijskens en Anna Maria van Dilsen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 22 september 1856 met
Gertrude Thijssen, dienstmeid, geboren te Buggenum op 9 oktober 1813, wonende aldaar, dochter van Nicolas Henry Thissen en Maria Hendrix.
(Zij is eerder getrouwd te Buggenum op 2 augustus 1848 met Martinus Mevissen, dienstknecht, geboren te Buggenum op 3 januari 1824, overleden aldaar op 8 december 1854, zoon van Petrus Mevissen en Anna Maria Stams.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina