Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Fredericus van Workum, kleermaker, geboren te Elst op 4 september 1799, zoon van Fredricus van Geurkum en Catharina Goossens.


Hij is getrouwd te Buggenum op 10 juni 1836 met
Marie Elisabeth van den Weijer, naaister, geboren te Haelen op 27 januari 1807, overleden aldaar op 4 december 1878, dochter van Bernardus van de Wijer en Maria Catharina Schreurs.
(Zij is later getrouwd te Buggenum op 12 juni 1856 met Petrus Loven, landbouwer en schaapherder, geboren te Horn op 26 april 1799, overleden te Heythuysen op 17 maart 1882, zoon van Jacobus Loven en Aldegondis Schreurs. (Hij is eerder getrouwd te Haelen op 22 oktober 1827 met Maria Agnes Colen, dienstmeid, geboren te Baexem op 17 maart 1799, overleden te Haelen op 20 april 1855, dochter van Bernard Colen en Elisabeth Verboekent.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina