Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Jan Vaessen, dienstknecht, geboren te Baexem op 22 maart 1847, overleden te Maasniel op 15 november 1926, zoon van Michel Vaessen en Anna Catharina Geurts.


Hij is getrouwd te Maasniel op 26 april 1879 (1) met
Anna Catharina Huberdina Janssen, geboren te Maasniel op 29 mei 1851, overleden aldaar op 28 januari 1890, dochter van Hubert Janssen en Elisabeth Bemong.

Hij is getrouwd te Maasniel op 19 oktober 1891 (2) met
Petronella Hubertina Engelen, geboren te Maasniel op 4 september 1854, overleden op 15 februari 1920, dochter van Hendrik Engelen en Anna Maria van Melick.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina