Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Colbers, landbouwer, geboren te Horn op 8 april 1831, overleden aldaar op 28 februari 1920, zoon van Michel Colbers en Maria Agnes Tosquine.


Hij is getrouwd te Maasniel op 25 oktober 1880 met
Mechtildis Hubertina Cox, geboren te Maasniel op 17 december 1852, dochter van Christiaan Cox en Maria Clercx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes, geboren te Horn op 22 mei 1887, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 mei 1925.
    Zij is getrouwd te Horn op 13 augustus 1915 met Joseph Hubert Broens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 18 april 1887, wonende te Horn, zoon van Renier Hubert Broens en Maria Petronella Gubbels.
    (Hij is later getrouwd te Herten op 1 oktober 1926 met Hubertina Cuijpers, geboren te Stevensweert op 14 juli 1889, dochter van Jacobus Josephus Cuijpers en Margaretha Theunissen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina