Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Jorissen, landbouwster, geboren te Nederweert rond 1792, wonende te Grathem, dochter van Hubert Jeurissen en Catharina van de Voort.


Zij is getrouwd te Grathem op 13 november 1817 met
Jan Verstappen, landbouwer, geboren te Grathem rond 1788, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 mei 1844, zoon van Mathias Verstappen en Catharina Boumen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Catherine, geboren te Grathem op 17 februari 1819, overleden aldaar op 13 oktober 1843.
  • 7 : Antonetta, geboren te Grathem op 29 oktober 1833, overleden aldaar op 17 mei 1848.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina