Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dorothea Hubertina Kessels, geboren te Buggenum op 10 februari 1838, overleden te Lottum op 19 november 1918, dochter van Severin Kessels en Anne Marie Crompvoets.


Zij is getrouwd te Buggenum op 28 juli 1860 met
Dionisius Schram, hoofdonderwijzer, geboren te Buggenum op 11 juni 1829, overleden te Venlo op 3 juni 1912, zoon van Joannes Schram en Anne Catherine van Wijnaerden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, kloosterzuster, geboren te Venlo rond 1862, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 1 januari 1946.
  • 2 : Dorothea, kloosterzuster, geboren te Venlo rond 1874, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 24 maart 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina