Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina van Daal, geboren te Neeritter op 30 januari 1881, overleden aldaar op 29 januari 1910, dochter van Jan Mathijs van Dael en Maria Catharina Hubertina Steijvers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1909 met
Peter Hubertus van den Heuvel, timmerman, geboren te Grathem op 22 juli 1887, overleden te Heythuysen op 3 januari 1969, begraven aldaar op 6 januari 1969, zoon van Lambert Hubert van den Heuvel en Petronella Verwielen.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 12 september 1913 met Anna Maria Elisabeth Hendrikx, geboren te Heythuysen op 14 oktober 1891, overleden te Herten op 20 februari 1976, begraven te Heythuysen op 24 februari 1976, dochter van Pieter Jan Hendrix en Maria Helena Thelgers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina