Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Anna Josephina de Floen Adleer Crona, geboren op 25 januari 1776, overleden te Grathem op 5 januari 1831, dochter van Pieter Adolfus de Floen AdlerCrona en Maria Joanna Catharina Isabella Fowarza.


Zij was gehuwd met
Joannes Baptista Philipp l. de Bounam de Rijckholt, baron, geboren rond 1763, overleden te Rijckholt op 20 december 1806.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Philippe Louis Francois A, kapitein bij de artillerie, geboren te Grathem op 26 oktober 1803.
    Hij is getrouwd te Doornik (B) op 13 januari 1836 met Constance Justine Desiree Delecourt, geboren te Doornik (B) op 19 februari 1815, dochter van Jean Joseph Albert Delecourt en Marie Justine Josph Dedam.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina