Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacoba Hermans, wonende te Sevenum.


Zij was gehuwd met
Herman Rijs, landbouwer, wonende te Sevenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, RK priester en kapelaan te Buggenum, geboren te Sevenum rond 1824, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 15 februari 1875.
  • 2 : Gerard, landbouwer, geboren te Sevenum op 22 december 1826, overleden te Sebenum op 11 mei 1872.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 11 mei 1861 met Theodora Pijls, geboren te Buggenum op 4 november 1838, overleden te Sevenum op 3 april 1882, dochter van Joannes Pijls en Marie Christine Lucas.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina