Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Gertrudis Cramers, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 5 januari 1783, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 14 juni 1851, dochter van Jacobus Cramers en Henrina Cuijpers.


Zij is getrouwd te Buggenum op 2 juli 1821 met
Michiel Joosten, dagloner en metselaar, geboren te Leuth (D) op 22 maart 1784, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 2 november 1842, zoon van Henricus Joosten en Gertrudis Hamels.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 4 oktober 1813 met Margaretha Houben, geboren te Beegden op 13 augustus 1786, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 13 februari 1821, natuurlijke dochter van Marie Houben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 17 mei 1822.
  • 2 : Jacobus, geboren te Buggenum op 30 augustus 1823, overleden aldaar op 10 mei 1833.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina