Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jean Schreurs, dienstknecht, geboren te Haelen op 4 mei 1814, overleden te Maasniel op 11 maart 1879, zoon van Peter Schreurs en Maria Gorissen.


Hij is getrouwd te Maasniel op 8 oktober 1844 met
Anna Maria Slabbers, dienstmeid, geboren te Maasniel op 23 mei 1815, overleden aldaar op 22 augustus 1893, dochter van Jozef Slabbers en Gertrudis Sillen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina