Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Agnes Feijen, geboren te Buggenum op 6 september 1833, overleden te Roermond op 3 maart 1911, dochter van Martin Fiën en Petronel Beurskens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 28 september 1864 met
Joannes Peter Hubertus Thoolen, landbouwer, geboren te Roermond op 24 september 1831, zoon van Jan Peter Thoolen en Maria Gulikers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegunda, geboren te Buggenum op 16 april 1864, overleden te Ratingen (D) op 24 juni 1905.
    Zij is getrouwd te Ratingen (D) op 10 augustus 1900 met Cornelis Johan Kolijn, geboren op 4 november 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina