Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Holten, schipper, geboren te Buggenum op 4 augustus 1830, zoon van Peter Holten en Helena Snijders.


Hij is getrouwd te Bergen op 10 augustus 1861 met
Johanna Hendrika Truijen, geboren te Well op 23 maart 1833, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 november 1884, dochter van Ludovicus Truijen en Johanna Maria van de Pasch.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna Helena Antonia, geboren te Buggenum op 9 september 1865, overleden te Boxtel op 23 februari 1934.
  • 4 : Joseph Louis Hubert, geboren te Buggenum op 11 februari 1872, overleden aldaar op 23 november 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina