Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodora Kanters, wonende te Venray.


Zij was gehuwd met
Peter Potten, wonende te Venray.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, dienstmeid, geboren te Venray op 12 maart 1829, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 3 februari 1879.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 31 maart 1864 met Jacobus Joosten, landbouwer, geboren te Buggenum op 11 januari 1838, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 juli 1913, zoon van Renerus Joosten en Maria Elisabeth Reinders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina