Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Jozef Wijnen, kantonnier, geboren te Buggenum op 29 oktober 1872, overleden te Haelen op 16 november 1957, zoon van Cornelius Wijnen en Maria Catharina Kolbers.


Hij is getrouwd te Haelen op 23 april 1906 met
Joanna Odilia op het Broek, geboren te Haelen op 12 december 1880, overleden aldaar op 5 juli 1968, dochter van Joannes op het Broek en Maria Josef Stocks.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Catharina Elisabeth, geboren te Haelen op 4 december 1911, overleden op 11 februari 2006, begraven te Horn.
    Zij was gehuwd met Geert van Rooijen, geboren op 12 september 1914, overleden op 20 november 1990, begraven te Horn.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina