Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Linssen, molenaar, geboren te Heel en Panheel op 7 september 1828, overleden te Haelen op 14 augustus 1887, zoon van Henricus Linssen en Anna Maria van Weghbergh.


Hij is getrouwd te Buggenum op 28 april 1868 met
Maria Helena Verbruggen, dienstmeid, geboren te Grathem op 24 oktober 1843, overleden te Haelen op 19 oktober 1892, dochter van Godefridus Verbruggen en Maria Gertrudis Neeten.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Peter Jozef Hubertus, geboren te Haelen op 7 juli 1876.
    Hij is getrouwd te Luik (B) op 30 mei 1899 met Anna Delnoy, geboren te Luik (B) op 7 juni 1874, dochter van Gerard Hubert Delnoy en Anna Catharina Ley.
  • 7 : Maria Elisabeth, geboren te Haelen op 19 juli 1880, overleden aldaar op 21 januari 1881.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina