Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henri van Leuven, wonende te Roggel.


Hij was gehuwd met
Cornelia Hendrickx, dagloonster, gedoopt te Roggel op 26 december 1753, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 december 1810, dochter van Petrus Hendrixs en Angela Fransen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Angeline, geboren te Roggel rond 1788, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 oktober 1811.
  • 2 : Joannes, dagloner en landbouwer, gedoopt te Roggel op 1 juni 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 januari 1841.
    Hij is getrouwd te Baexem op 17 april 1819 met Maria Catharina Tullemans, daglonerse, gedoopt te Haelen op 21 augustus 1785, wonende te Roggel, overleden aldaar op 14 september 1855, dochter van Leonard Thulmans en Petronelle Pelsers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina