Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Heldens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Beesel op 30 december 1817, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 19 december 1902, zoon van Joseph Heldens en Gertrudis Janssen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 2 april 1845 met
Anna Maria Cnops, landbouwster en dienstmeid, geboren te Buggenum op 2 juli 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 oktober 1888, dochter van Andreas Cnops en Joanna Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Gertrudis, geboren te Buggenum op 24 januari 1846, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 juni 1922.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 29 april 1867 met Mathis Beurskens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 19 september 1841, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 28 augustus 1918, zoon van Leonard Beurskens en Maria Anna Beurskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina