Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Sophia Lutters, landbouwster, geboren te Horn op 19 juli 1846, overleden te Wessem op 16 oktober 1917, dochter van Pierre Lutters en Anne Christinne van Echt.


Zij is getrouwd te Horn op 8 januari 1873 met
Petrus Martinus Linssen, landbouwer, geboren te Pol (gemeente Wessem) op 12 juni 1830, overleden te Wessem op 24 maart 1888, zoon van Petrus Linssen en Maria Catharina Joosten.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina