Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Emerentia Joosten, geboren te Buggenum op 24 mei 1864, dochter van Louis Joosten en Helena Ludovica Gansen.


Zij is getrouwd te Rotterdam op 27 augustus 1896 (1) met
Gerhard Johann Rossmölder, broodbakker, geboren te Rees (D) op 2 november 1839, overleden te Rotterdam op 22 november 1897, zoon van Johann Rossmölder en Hendrina Bruins.
(Hij was weduwnaar van Theodora Maria Klawer, overleden te Rotterdam op 17 september 1895.)

Zij is getrouwd te Rotterdam op 23 mei 1901 (2) met
Johannes Stark, tandarts, geboren te Herne (D) op 9 juni 1875, overleden te Velsen op 21 april 1952, zoon van Gerardus Elias Stark en Hendrina Antoinette Rijkebusch.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina