Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Ludovica Joosten, geboren te Buggenum op 20 februari 1842, overleden te Heel en Panheel op 18 augustus 1871, dochter van Louis Joosten en Helena Ludovica Gansen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 5 oktober 1865 met
Peter Johannes van de Drinck, landbouwer en winkelier, geboren te Nederweert op 19 mei 1836, zoon van Godefroid van de Drinck en Antonette Caelers.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 9 oktober 1871 met Hendrika Dappers, landbouwster, geboren te Nederweert op 9 juni 1832, dochter van Joannes Dappers en Joanna Maria Mertens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina