Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Hubertina Joosten, geboren te Buggenum op 5 januari 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 maart 1885, dochter van Lambert Joosten en Joanne Catharine Knapen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 13 april 1874 met
Joannes Lambertus van Roij, akkerbouwer, geboren te Grathem op 3 oktober 1842, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 17 oktober 1908, zoon van Martin van Roij en Joanna Elisabeth Cremers.
(Hij is later getrouwd te Ittervoort op 4 november 1886 met Maria Gertrudis Elisabeth Steijvers, geboren te Ittervoort op 31 augustus 1851, wonende te Buggenum, dochter van Chretien Steijvers en Maria Cecilia Ruijten.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina Elisabeth, religieuse, geboren te Buggenum op 5 juni 1877, overleden te Roermond op 24 februari 1960.
  • 3 : Maria Josephina, geboren te Buggenum op 4 april 1879, overleden aldaar op 27 september 1879.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina