Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Boonen, wonende te Tongerloo (B).


Zij was gehuwd met
Arnoldus Zuijlen, akkerbouwer, wonende te Tongerloo (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, schoenmaker, geboren te Tongerlo (B) op 16 februari 1835, overleden aldaar op 23 maart 1898.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 19 april 1875 (1) met Theodora Joosten, huishoudster, geboren te Buggenum op 13 juni 1846, overleden te Tongerlo (B) op 29 november 1880, dochter van Lambert Joosten en Joanne Catharine Knapen.
    Hij is getrouwd te Tongerlo op 20 januari 1887 (2) met Helena Swenters, dienstmeid, geboren te Tongerlo (B) op 22 november 1848, dochter van Lambert Swenters en Gertrudis Goijens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina