Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephus Hubertus Snijders, organist en koster, geboren te Beegden op 20 september 1829, wonende te Buggenum, zoon van Hendricus Snijders en Petronella Wassenberg.


Hij is getrouwd te Beegden op 22 maart 1854 met
Maria Agnes Hubertina Evers, geboren te Herten op 7 januari 1831, wonende te Buggenum, dochter van Jacobus Evers en Joanna Truijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Beegden op 23 april 1854.
    Hij is getrouwd te Beegden op 23 mei 1879 met Joanna Hubertina Rutten, geboren te Beegden op 18 april 1852, dochter van Frans Rutten en Margaretha Verlinden.
  • 3 : Hendrik Hubert, landbouwer, geboren te Beegden rond 1859.
    Hij is getrouwd te Beegden op 16 juni 1887 met Jacomina van Herten, geboren te Beegden rond 1855, dochter van Joannes van Herten en Maria Anna Adams.
  • 4 : Jozef Cornelus, landbouwer, geboren te Beegden op 17 augustus 1860.
    Hij is getrouwd te Beegden op 9 oktober 1890 met Margaretha Hubertina Bongaerts, geboren te Beegden op 10 november 1862, dochter van Wilhelmus Franciscus Bongaerts en Maria Agnes Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina