Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Hendrik Linssen, koetsier, geboren te Sint Odiliënberg op 27 april 1852, zoon van Peter Hendrik Linssen en Maria Magdalena Hubertina Amalia Timmermans.


Hij is getrouwd te Buggenum op 29 oktober 1877 met
Wilhelmina Barbara van Mol, dienstmeid en dienstbode, geboren te Buggenum op 4 maart 1855, dochter van Hubertus van Mol en Maria Perlings.
(Zij is later getrouwd te Antwerpen op 21 oktober 1913 met Carolus Janssens, geboren te Pulderbos (B) op 7 maart 1853, zoon van Franciscus Janssens en Anna Maria Leijsen. (Hij was weduwnaar van Maria Elisabeth Vogels. Hij was weduwnaar van Maria Clementina Bervoets.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina