Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Schreurs, geboren te Buggenum op 15 juli 1848, wonende te Tegelen, overleden aldaar op 3 juni 1905, dochter van Jean Schreurs en Gertrude Bongaers.


Zij is getrouwd te Tegelen op 25 november 1874 met haar neef
Willem Bongaerts, bakker, geboren te Tegelen op 1 september 1841, wonende aldaar, overleden te Venlo op 7 oktober 1908, zoon van Guilliaume Bongaerts en Johanna Faessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Lodewijk, ondernemer en fotograaf, geboren te Tegelen op 4 april 1889, overleden aldaar op 24 september 1959.
    Hij is getrouwd te Kessel op 26 november 1917 met Maria Josephina Hubertina Timmermans, geboren te Kessel op 6 januari 1890, wonende te Tegelen, overleden aldaar op 19 februari 1978, begraven aldaar op 23 februari 1978, dochter van Alphons Gisbert Timmermans en Maria Mechtildis Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina