Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Mooren, akkerbouwster, geboren te Herten op 8 maart 1823, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 mei 1903, dochter van Mathis Mooren en Ida Stultens.


Zij is getrouwd te Herten op 10 april 1850 met
Theodorus Hendrix, akkerbouwer en landbouwer, geboren te Buggenum op 18 oktober 1826, wonende te Herten, overleden aldaar op 7 april 1915, zoon van Henricus Hendrix en Wilhelmina van Ool.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Hubertina, dienstmeid, geboren te Herten op 7 april 1850, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 5 januari 1916.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 30 september 1878 met Gerardus Wijnands, landbouwer, geboren te Buggenum op 29 september 1849, wonende aldaar, overleden te Thorn op 11 december 1933, zoon van Simon Wijnands en Wilhelmina Verkoelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina