Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Stax, dienstmeid, geboren te Baarlo rond 1823, wonende te Maasbree, dochter van Pieter Stax en Wilhelmina Peeters.


Zij is getrouwd te Maasbree op 15 april 1850 met
Jean Veugelers, dienstknecht, geboren te Neer op 1 december 1818, wonende te Maasbree, overleden te Baarlo op 16 augustus 1868, zoon van Rutgerus Veugelers en Gertruda Tonglet.
(Hij is later getrouwd te Maasbree op 14 september 1853 met Petronella Janssen, dienstmeid, geboren te Helden op 7 oktober 1820, dochter van Christiaan Janssen en Barbara Heldens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, dienstknecht en landbouwer, geboren te Maasbree op 23 december 1852, wonende te Buggenum.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 10 juni 1878 met Maria Catharina Hendrikx, landbouwster, geboren te Buggenum op 6 maart 1849, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 december 1922, dochter van Pierre Hendrikx en Petronella Seuntjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina