Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jozef Cornelus Snijders, landbouwer, geboren te Beegden op 17 augustus 1860, zoon van Josephus Hubertus Snijders en Maria Agnes Hubertina Evers.


Hij is getrouwd te Beegden op 9 oktober 1890 met
Margaretha Hubertina Bongaerts, geboren te Beegden op 10 november 1862, dochter van Wilhelmus Franciscus Bongaerts en Maria Agnes Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes Hubertina, geboren te Beegden rond 1891.
    Zij is getrouwd te Beegden op 11 oktober 1912 met Jan Mathijs Franssen, landbouwer, geboren rond 1887, zoon van Jan Mathijs Franssen en Hendrina Hubertina Verwijlen.
  • 4 : Maria Catharina Hubertina, kloosterzuster, geboren te Beegden op 24 januari 1905, wonende te Horst.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina