Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willemina Gorissen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 3 januari 1850, overleden te Baexem op 8 november 1934, dochter van Joannes Gorissen en Guillielmine Luijens.


Zij is getrouwd te Baexem op 18 juni 1879 met
Peeter Michiel Roost, arbeider, geboren te Baexem op 2 december 1846, overleden aldaar op 25 april 1886, zoon van Theodor Roest en Maria Elisabeth Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Theodorus, landbouwer, geboren te Baexem op 15 juni 1880, overleden te Roermond (Z) op 27 maart 1979, begraven te Baexem op 30 maart 1979.
    Hij was gehuwd met Maria Catharina Canoij, geboren op 13 oktober 1883, overleden op 29 september 1974, begraven te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina