Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Gorissen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 24 april 1842, overleden te Roermond op 4 februari 1935, dochter van Joannes Gorissen en Guillielmine Luijens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 17 april 1882 met
Peter Johannes van Groenendael, landbouwer, geboren te Buggenum op 26 februari 1850, overleden te Roermond op 18 juni 1920, zoon van Mathieu van den Groenendael en Marguerite Coenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 11 maart 1883.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina